Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
verkkokauppa.raumanakku.fi/ajankohtaista

Ajankohtaista

Tuotteet 1-3 / 10

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva

Isotunes Free Aware

28.4.2024 4.56

ISOtunes FREE Aware -kuulokkeet tarjoavat innovatiivisen yhdistelmän kuulonsuojainta ja ympäristön tietoisuutta. Ne ovat langattomat, IP67-luokitellut veden- ja pölynkestävyydeltään, ja niissä on pitkä akunkesto. Kuulokkeet soveltuvat erinomaisesti meluisiin työympäristöihin sekä vapaa-ajan aktiviteetteihin, tarjoten mukavuutta ja kestävyyttä päivittäiseen käyttöön

Lue lisää

Mikä CXT, LXT ja XGT?

23.4.2024 17.56

Makitan akkutyypit

Makitan akkutyypit tarjoavat laajan valikoiman erilaisia vaihtoehtoja työkalujen käyttöön.

CXT-sarja

Eli 12V Max -järjestelmä, on suunniteltu kevyempään käyttöön, kuten kodin pieniin korjauksiin ja harrastuksiin. Ne ovat kompakteja ja kevyitä, mikä tekee niistä ihanteellisia hienomekaanisiin töihin.

LXT-sarja

LXT-sarja on laajempi 18V-järjestelmä, joka kattaa laajan valikoiman akkutyökaluja rakennusalalle ja teollisuuteen. LXT-akkujen tehokkuus ja kestävyys tekevät niistä suositun valinnan vaativampiin töihin.

XGT-sarja

XGT on puolestaan uusin 40V Max -sarja, joka on kehitetty erittäin vaativiin olosuhteisiin, kuten raskaaseen rakentamiseen ja teollisuuden käyttöön. XGT-akut tarjoavat korkeamman jännitteen ja suuremman energiatiheyden, mikä mahdollistaa johdollisten koneiden korvaamisen monissa käyttökohteissa. XGT tarjoaa lisää voimaa ja tehokkuutta, mikä laajentaa johdottomien työkalujen käyttömahdollisuuksia.

Akkujen jännitteet ja käyttökohteet

Jännitelukemat, kuten 12V, 18V ja 40V, kuvaavat akun tarjoamaa sähköpotentiaalia tai "voimaa". Jännite vaikuttaa siihen, kuinka paljon tehoa työkalu voi tuottaa. Yleensä suurempi jännite tarkoittaa enemmän tehoa ja sitä, että työkalu voi suoriutua vaativammista tehtävistä. 12V akut ovat yleensä kevyempiä ja niitä käytetään pienemmissä ja vähemmän vaativissa työkaluissa. 18V akut tarjoavat enemmän tehoa ja sopivat laajempaan käyttöön, mukaan lukien raskaampiin tehtäviin. 40V akut ovat tehokkaimpia, tarjoten korkeinta jännitettä ja parhaan suorituskyvyn vaativimmissa olosuhteissa.

Tutustu blogissamme, mikä tekee hienokierreste erityisen ja miten se eroaa normaalikierteestä. Lue, miksi hienokierre on parempi valinta tietyissä sovelluksissa.Lue lisää

Tuotteet 1-3 / 10

Sivu:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Nouseva
Ale

Back to top