Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
verkkokauppa.raumanakku.fi/rekisteriseloste

Rekisteriseloste

Rauman Akku Oy:n rekisteriseloste

Henkilötietolain (HetiL 524/99, 10 §) mukainen rekisteriseloste

 1. Rekisterinpitäjä

  Nimi: Rauman Akku Oy
  Yhteystiedot: Hakunintie 7, 26100, Rauma
  Puh. 02 555 211
  www.raumanakku.fi

 2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

  Nimi: Mikko-Matti Pelamo
  Yhteystiedot: ks. yllä

 3. Rekisterin nimi

  Rauman Akku Oy:n asiakas- ja markkinointirekisteri

 4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

  Rekisterinpitäjä käsittelee yhteystietoja seuraavasti:

  • Henkilötietoja käsitellään luottamuksellisesti
  • Rekisterinpitäjän tuotteiden markkinointi
  • Kilpailuihin osallistuneiden ja voittajien yhteydenotot
  • Rekisterinpitäjän liiketoiminnan kehittäminen sekä siihen liittyvä asiakaspalvelun kehittäminen
 5. Rekisterin tietosisältö

  Rekisteröidyn nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

 6. Säännönmukaiset tietolähteet

  Asiakkaita koskevat tiedot saadaan asiakkaan suostumuksella häneltä itseltään (henkilötietolain 8 §:n 1 momentin 1 kohta).

 7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Rekisterin tietoja ei luovuteta EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 8. Rekisterin suojauksen periaatteet

  ATK:lle tallennettuja tietoja koskeva rekisteriseloste (rekisterin käyttöoikeuden periaatteet, käytön valvonta sekä laitteiden fyysinen suojaus) Rekisteriin on oikeus vain niillä Rauman Akku Oy:n palveluksessa olevilla henkilöillä, jotka tarvitsevat tietoja tehtävissään. Heillä on käytössään henkilökohtaiset käyttäjätunnukset ja salasanat. Tiedot sijaitsevat suojatussa verkossa, joka on teknisesti suojattu palomuurilla.

  Asiakkailla on mahdollisuus tarkistaa henkilörekisteriin tallennetut tiedot, kieltää tietojensa käyttö tai pyytää tietojen poistamista tai korjaamista lähettämällä asiaa koskevan viestin Rauman Akku Oy:lle. Toivomme ystävällisesti, että kaikissa viesteissä ilmoitettaisiin yhteystiedot sekä verkkosivustomme nimi. Takaamme, että asiakkaidemme henkilötiedot säilytetään luottamuksellisesti ja turvallisesti verkkokauppamme järjestelmissä.

 9. Verkkosivuston analytiikka

  Verkkosivustollamme hyödynnämme Google Analytics -analytiikkapalvelua parantaaksemme käyttäjäkokemustasi ja kerätäksemme tietoa sivustomme suorituskyvystä. Google Analytics käyttää evästeitä seuratakseen verkkosivuston käyttöä ja laatii raportteja sivuston aktiviteeteista.

  Tämä tieto on hyödyllistä meille ymmärtäessämme, miten kävijät vuorovaikuttavat sivustomme kanssa, ja mahdollistaa siten sivuston jatkokehityksen ja optimoinnin. Google Analytics kerää tietoja anonyymisti eikä liitä tietoja yksittäisiin henkilöihin.

  Lisätietoja Google Analyticsin tietosuojakäytännöistä löytyy osoitteesta https://policies.google.com/privacy. Mikäli et halua osallistua tietojesi keräämiseen Google Analyticsin avulla, voit asentaa selaimeesi Google Analyticsin tarjoaman lisäosan (opt-out) saatavilla osoitteessa: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Ale

Back to top