Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
verkkokauppa.raumanakku.fi/palautusohjeet

Palautusohjeet

Palautusoikeus

Kuluttajalla on kuluttajasuojalain 15§:n mukainen oikeus peruuttaa tilaus 14 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Tuotteen tulee olla käyttämätön alkuperäisessä pakkauksessa. 

Palautustoiminta

Jos haluat peruuttaa tilauksesi, voit tehdä sen lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa@raumanakku.fi tai soittamalla asiakaspalveluumme numeroon 02 555 211 (arkisin klo 8-16).

Peruuttamisilmoituksessa sinun tulee ilmoittaa tilausnumerosi sekä tuote, jonka haluat palauttaa. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessa.

  • Lähetä paketti Postilla: Käytä Postin palautusnumeroamme 634339, niin sinulle ei aiheudu mitään toimituskuluja palautuksesta.
  • Palautuksen käsittely: Käsittelemme palautuksen mahdollisimman nopeasti sen saatuamme.
  • Toimitusmaksuja ei hyvitetä verkkokauppapalautuksissa. Hyvitämme vain tuotteen hinnan.
  • Muista pakata tuote huolellisesti, jotta se ei vahingoitu kuljetuksen aikana.

Hygieniatuotteet ovat henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettuja tuotteita, joita ei voi palauttaa.

Jos olet epävarma, kuinka palauttaa tuote, voit ottaa meihin yhteyttä. Autamme sinua mielellämme kaikissa palautuksissa.

Reklamaatio ja takuu

Rauman Akku Oy toimittamissa tuotteissa on valmistajan antama takuu. Pääsääntöisesti tuotteilla on yhden vuoden takuu. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena. Reklamaatio- ja takuuasioiden nopeuttamiseksi ota aina ensin yhteys reklamaatiokäsittelijäämme puhelimitse 02 555 211 tai sähköpostilla verkkokauppa@raumanakku.fi. Näin saat myös ohjeita miten toimia asian suhteen. Takuuasioissa pyrimme ensisijaisesti korjaamaan tuotteen, mutta mikäli se on mahdotonta, asiakkaan on mahdollista saada tilalle uusi tuote tai maksun palautus. Pyrimme käsittelemään reklamaatiot viikossa. Tuotteen lähettämisessä, toimi kuten palautettavien tuotteiden kanssa.

Noutamaton tuote

Paketin noutamatta jättäminen noutopisteestään tai sen vastaanottamisesta kieltäytyminen ei tarkoita sen palauttamista. Mikäli asiakas jättää pakettinsa noutamatta eikä ilmoita siitä Rauman Akku Oy:n asiakaspalveluun, veloitetaan tilauksesta toimituskulut. Tilaamalla asiakas hyväksyy nämä ehdot.

Ale

Back to top