Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
verkkokauppa.raumanakku.fi/maksutavat

Maksutavat

Svea Payments -palvelu

Verkkokaupassamme käytettävän maksujenvälityksen toteuttaa Svea Payments Oy (y-tunnus 2121703-0), joka toimii yhteistyössä eri pankkien ja luottolaitosten kanssa. Palvelun käyttö on vaivatonta eikä edellytä rekisteröitymistä tai ylimääräisten maksujen suorittamista. Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle, ja saat sähköpostiisi vahvistusviestin suoritetusta maksusta. Svea Payments Oy toimii Finanssivalvonnan (Fiva) valvonnassa, mikä takaa luotettavan toiminnan.

Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne ovat SSL-suojattuja, joten voit olla varma siitä, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvassa eikä kukaan ulkopuolinen voi niihin päästä käsiksi. Maksunsaajana näkyy joko Svea Payments Oy tai aputoiminimemme Maksuturva Group Oy, joka toimii yhteistyössä Svea Paymentsin kanssa. Tämä takaa asiakkaillemme turvallisen ja sujuvan maksukokemuksen verkkokaupassamme.Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet:

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut ja MobilePay (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)

Kortilla tai Danske Bankin MobilePay-maksulla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Svea Payments Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Svea Payments Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Pivo Mobiilimaksu

Pivo mobiilimaksu on helppo ja nopea tapa maksaa ostoksia verkkokaupassa ilman korttitietoja tai avainlukulistoja. Maksun voi hyväksyä joko Pivossa tai muussa Siirtoa tukevassa sovelluksessa (OP-mobiili, S-mobiili tai Nordean Siirto). Pivolla voivat maksaa kaikkien pankkien asiakkaat eikä maksamisesta koidu asiakkaalle mitään lisäkuluja.

Maksaminen Siirto-sovelluksella

Verkkokaupassamme voi maksaa helposti ja turvallisesti mobiilissa Siirto-sovelluksilla. Siirto on pankkirajat ylittävä, aivan uusi tapa tehdä verkkopankkimaksuja. Siirto-maksuja voi tehdä Nordean Siirto-sovelluksella, Pivolla sekä OP-mobiililla. Mobiilikäytössä maksaessa käyttämäsi Siirto-sovellus avautuu automaattisesti, selaimen kautta tietokoneella käytettäessä voit syöttää puhelinnumerosi sille varattuun kenttään, jonka jälkeen maksu hyväksytään Siirto-sovelluksessa tai puhelinnumeron perusteella valitussa muussa sovelluksessa. Maksu veloitetaan Siirto-sovellukseen tallennetulta pankkitililtä.

Masterpass-korttimaksut (Mastercard, Business Eurocard, Visa ja Visa Electron)

Masterpass on erityisen helppo ja turvallinen maksutapa, joka toimii käyttäjän oman pankin tarjoamassa mobiilisovelluksessa. Ostoksen yhteydessä maksun tiedot tulevat suoraan Mastercardilta eikä korttitietoja
tarvitse erikseen syöttää ostamisen yhteydessä. Korttitietoja ei tallenneta
verkkokaupan tai Svea Payments Oy:n tietojärjestelmiin.

Maksunvälittäjän yhteystiedot:
Svea Payments Oy
Y-tunnus: 2121703-0
Mechelininkatu 1 A
00180 HELSINKI
Puhelin: (09) 4241 7040, arkisin klo 9.00 – 17.00
Sähköposti: rahoitus.payments@svea.fi
www.sveapayments.fi
Svea Webpay lasku ja erämaksu


Lasku

Svea tarjoaa sinulle helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksesi laskulla. Valitessasi maksutavaksi Svea Bankin laskun saat aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko eli 7 % + korkolain mukainen viitekorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme 5 euroa. Huomioithan myös, että ostajan tulee olla vähintään 21-vuotias.
Svean laskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Hakija antaa luottoa hakiessaan suostumuksen sille, että muilta luotonantajilta saatavia tietoja kysytään Suomen Asiakastieto Oy:n kuluttajaluottotietojen kyselyjärjestelmästä. Tarkistamme lisäksi hakijan luottotiedot. Kielteisen luottopäätöksen saaneella asiakkaalla on oikeus hakea uutta luottopäätöstä toimittamiaan lisätietoja vastaan ottamalla yhteyttä Svea Bankin asiakaspalveluun.


Laskun maksaminen pienemmissä erissä


Ostoluotto on kertaluotto, jolla voit jakaa laskusi sinulle sopiviin kuukausieriin. Mikäli haluat maksaa laskusi pienemmissä erissä, sinun tulee tutustua laskun yhteydessä saamiisi ostoluoton ehtoihin ja hyväksyä ne allekirjoituksellasi. Tämän jälkeen voit maksaa vähintään laskulla ilmoitetun minimierän. Voit maksaa ostoluoton milloin tahansa kokonaan pois ilman lisäkuluja käyttämättömältä luottoajalta.

Voit tutustua luoton ehtoihin täältä: Ostoluoton yleiset ehdot ja Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.


Svean Yrityslasku


Svea tarjoaa helpon ja turvallisen tavan maksaa ostoksenne laskulla. Valitessanne maksutavaksi Svean yrityslaskun saatte aina vähintään 14 päivää maksuaikaa. Viivästyskorko on korkolain mukainen laillinen viivästyskorko. Maksuhuomautuksesta veloitamme vähintään 5 euroa.

Svean yrityslaskun käyttö edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä. Ostaja vakuuttaa olevansa oikeutettu toimimaan sen yrityksen nimissä, jonka tiedoilla on ostosta tekemässä. Svealla on oikeus tarkistaa ostajan nimenkirjoitus- tai muu osto-oikeus kyseisessä yrityksessä.
Ale

Back to top