Tämä blogiteksti on tuotettu tekoälyn avulla. Ihminen on oikolukenut tekstin varmistaakseen, että se on paikkansa pitävä.

Käsi- ja otsavalaisimia tarvitaan usein seuraavissa tilanteissa: 

 • Retkeily ja ulkoilu: Käsi- ja otsavalaisimia käytetään usein retkeillessä ja ulkoillessa, esimerkiksi vaeltaessa, pyöräillessä tai kalastaessa. 
 • Työ ja rakentaminen: Käsi- ja otsavalaisimia käytetään usein työ- ja rakennustyömailla, esimerkiksi korjaustöissä, rakennustöissä tai huoltotöissä. 
 • Hätätilanteet: Käsi- ja otsavalaisimia voidaan käyttää myös hätätilanteissa, esimerkiksi sähkökatkon tai lumimyrskyn aikana.


Tässä blogitekstissä esittelemme seuraavat Led Lenserin tuotteet:

 • H5 Core: Kevyt ja monipuolinen käsivalaisin, joka sopii retkeilyyn, ulkoiluun ja arkikäyttöön.
 • P18R: Tehokas otsavalaisin, joka sopii vaativiin työtehtäviin.
 • P3 Core: Pieni ja kompakti käsivalaisin, joka sopii taskuun tai laukkuun.
 • P4X: Tehokas käsivalaisin, joka sopii esimerkiksi metsästykseen ja kalastamiseen.
 • P5 Core: Monipuolinen käsivalaisin, joka sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin.
 • P5R Core: Tehokas otsavalaisin, joka sopii myös urheiluun.
 • P6 Core: Tehokas käsivalaisin, joka sopii esimerkiksi huoltotöihin.
 • P7 Core: Tehokas otsavalaisin, joka sopii esimerkiksi yöpyyntiin.

H5 Core - tehokas ja monipuolinen otsavalaisin Led Lenser H5 Core on kevyt ja monipuolinen otsavalaisin, joka sopii retkeilyyn, ulkoiluun ja arkikäyttöön. Valaisin painaa vain 100 grammaa ja sen runko on valmistettu kestävästä alumiinista. H5 Coressa on kolme erilaista valaisuasetusta, jotka sopivat erilaisiin tilanteisiin.


P18R - Voimakas ja pitkäkestoinen

Ledlenser P18R Work Rechargeable Torch | 4500 Lumens – Ledlenser UK


Led Lenser P18R on tehokas otsavalaisin, joka sopii vaativiin työtehtäviin. Valaisin tuottaa jopa 1800 lumenin valaistuksen, joka riittää hyvin esimerkiksi huoltotöihin ja rakennustyömaille. P18Rissa on myös zoom-toiminto, jolla valaistuksen ulottuvuutta voidaan säätää.

P3 Core - Kompakti ja kätevä

Ledlenser - LED Flashlight P3 Core - 90 lm - Focusable - Black - 502597 best price | check availability, buy online with | fast shipping


Led Lenser P3 Core on pieni ja kompakti käsivalaisin, joka sopii taskuun tai laukkuun. Valaisin painaa vain 40 grammaa ja sen runko on valmistettu kevyestä muovista. P3 Coressa on kaksi erilaista valaisuasetusta, jotka sopivat esimerkiksi avaimen etsimiseen tai pimeässä kävelyyn.

P4X - Kompakti ja voimakas

Ledlenser P4X focusing LED flashlight | Advantageously shopping at Knivesandtools.com


Led Lenser P4X on tehokas käsivalaisin, joka sopii esimerkiksi metsästykseen ja kalastamiseen. Valaisin tuottaa jopa 4000 lumenin valaistuksen, joka riittää hyvin myös kauas näkemiseen. P4Xissa on myös zoom-toiminto, jolla valaistuksen ulottuvuutta voidaan säätää.

P5 Core - Erinomainen monitoimivalaisin

Ledlenser P5 CORE LED Torch – Torch Direct Limited


Led Lenser P5 Core on monipuolinen käsivalaisin, joka sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin. Valaisin painaa vain 130 grammaa ja sen runko on valmistettu kestävästä alumiinista. P5 Coressa on kolme erilaista valaisuasetusta, jotka sopivat esimerkiksi retkeilyyn, ulkoiluun ja arkikäyttöön.

P5R Core - Latauskätevä valinta

LEDLenser P5R Core Rechargeable Flashlight | Adjustable Focus


P5R Core on ladattava käsivalaisin, joka on erinomainen valinta ympäristötietoisille käyttäjille. Sen pitkäkestoinen akku ja ladattavuus tekevät siitä ihanteellisen syksyisiin retkeily- ja leirintäseikkailuihin.

P6 Core - Kompakti ja tehokas

Ledlenser P6 Core LED-Taschenlampe, 300 Lumen • Taschenlampen bei LEDs.de


P6 Core on kompakti käsivalaisin, joka tarjoaa erinomaisen valotehon. Se on hyvä valinta syksyisin ulkoilma-aktiviteetteihin, kuten pyöräilyyn tai lenkkeilyyn. Pienen kokonsa ansiosta se kulkee mukana vaivattomasti.

P7 Core - Kestävä ja suorituskykyinen

Ledlenser P7 Core - Battery Powered LED Torch, Water Resistant (IP54) Super Bright 450 Lumens, Powerful Searchlight Torch, Dog Walking, Hiking & Camping, Up to 25 Hours Running Time : Amazon.co.uk: DIY


P7 Core on kestävä käsivalaisin, joka sopii erityisen hyvin vaativiin olosuhteisiin. Syksyisin se voi olla tärkeä apuväline esimerkiksi työskentelyyn ulkona tai pimeällä maastossa. Sen kestävä rakenne varmistaa sen toimivuuden säässä kuin säässä.

P7R Core - Ladattava suorituskyky

Käsivalaisin Ledlenser P7R Core ladattava 1400lm - K-Rauta


P7R Core on toinen ladattava vaihtoehto, joka tarjoaa erinomaisen suorituskyvyn. Se on loistava valinta syksyisin metsästykseen tai kalastukseen, kun tarvitset pitkäkestoisia valaisimia, jotka eivät petä sinua pimeyden laskeutuessa.

Käsi- ja otsavalaisimien tarpeellisuus syksyisin

Ledlenser MT10 | Ledlenser MT10 Rechargeable Flashlight | Ledlenser USA


Syksy on vuodenaika, jolloin päivänvalo vähenee nopeasti, ja monet ihmiset viettävät enemmän aikaa ulkona erilaisissa aktiviteeteissa. Tämä tekee käsivalaisimista ja otsavalaisimista erityisen tarpeellisia. Tässä on muutamia tilanteita, joissa nämä valaisimet voivat olla välttämättömiä syksyisin:

Ulkoilu ja retkeily:

Syksy tarjoaa upeita maisemia ja sääolosuhteet voivat olla miellyttäviä. Käsivalaisimet ja otsavalaisimet auttavat sinua valaisemaan polkuja ja löytämään leiriytymispaikkasi pimeässä.


Ledlenser flashlights | Tested and in stock!