VHT:n maalit - korkealaatuisia tuotteita kuumuutta ja ruostetta vastaan

Jos etsit maaleja, jotka kestävät kovia lämpötiloja, kosteutta ja korroosiota, VHT:n maalit ovat sinulle oikea valinta. VHT on yksi maailman johtavista kuumakestomaalien valmistajista, ja sen tuotteet ovat suunniteltu erityisesti moottoriurheiluun, harrasteautoihin ja moottoripyöriin. VHT:n maalit ovat helppokäyttöisiä, pitkäikäisiä ja tarjoavat upean ulkonäön.

Tässä blogitekstissä esittelemme viisi VHT:n maalia, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin ja tarpeisiin:

  • VHT Wrinkle Plus
  • VHT Flameproof
  • VHT Chrome Plus
  • VHT Rust Convertor
  • VHT Engine Enamel

VHT Wrinkle Plus

VHT Wrinkle Plus on erikoismaali, joka luo ryppyisen pinnan, kun sitä kuumennetaan. Tämä antaa maalatulle kohteelle ainutlaatuisen ja tyylikkään ilmeen. VHT Wrinkle Plus sopii erinomaisesti esimerkiksi venttiilikoppien, ilmanottoaukkojen, vaihdekeppien ja mittaristojen maalaamiseen. VHT Wrinkle Plus kestää jopa 177 °C lämpötilan, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, kuten musta, punainen, harmaa ja sininen1.

VHT Wrinkle Plus on helppo levittää suoraan puhdistetulle pinnalle, eikä se vaadi pohjamaalia tai pintamaalia. Maalin kuivumiseen tarvitaan kuitenkin lämpöä, joka voidaan tuottaa esimerkiksi uunilla, hiustenkuivaajalla tai auringonvalolla. Maalin kuivuttua se muodostaa ryppyisen pinnan, joka on kestävä ja kaunis.

VHT Wrinkle Plus on siis loistava valinta, jos haluat antaa maalatulle kohteelle persoonallisen ja erottuvan ulkonäön. VHT Wrinkle Plus on myös edullinen ja laadukas tuote, joka ei petä sinua.

VHT Flameproof 

VHT Flameproof on kuumakestomaali, joka on tarkoitettu erittäin korkeita lämpötiloja vaativiin kohteisiin, kuten pakoputkiin, turboihin, pakosarjoihin ja hehkutulppiin. VHT Flameproof kestää jopa 1093 °C lämpötilan, ja se on testattu ja hyväksytty NASA:n standardeilla. VHT Flameproof on siis maali, joka ei pelkää kuumuutta.

VHT Flameproof on saatavilla useissa eri väreissä, kuten musta, valkoinen, hopea, punainen ja sininen. VHT Flameproof on myös helppo levittää suoraan puhdistetulle ja rasvattomalle pinnalle, mutta se vaatii kolme kerrosta ja lämpökäsittelyn, jotta se saavuttaa parhaan mahdollisen kestävyyden ja ulkonäön. Lämpökäsittely voidaan tehdä joko uunissa tai ajamalla moottoria.

VHT Flameproof on siis maali, joka sopii erinomaisesti kuumuudelle altistuviin kohteisiin, ja joka tarjoaa sekä suojaa että tyyliä. VHT Flameproof on myös luotettava ja laadukas tuote, joka on valmistettu Yhdysvalloissa.

VHT Chrome Plus 

VHT Chrome Plus on erikoismaali, joka luo kromin kaltaisen kiiltävän ja heijastavan pinnan. VHT Chrome Plus sopii erityisesti sisätiloihin, kuten koristeisiin, kahvoihin, peileihin ja listoihin. VHT Chrome Plus kestää jopa 121 °C lämpötilan, ja se on saatavilla vain yhdessä värissä, joka on kirkas kromi3.

VHT Chrome Plus on helppo levittää suoraan puhdistetulle ja hiotulle pinnalle, mutta se vaatii pohjamaalin ja pintamaalin, jotta se saavuttaa parhaan mahdollisen kiillon ja kestävyyden. Pohjamaaliksi suositellaan VHT Prime Coat -mustaa maalia, ja pintamaaliksi VHT Plate Finish -kirkasta lakkaa. Maalin kuivumiseen ei tarvita lämpöä, mutta se voi nopeuttaa prosessia.

VHT Chrome Plus on siis maali, joka sopii erinomaisesti sisätilojen kirkastamiseen ja kaunistamiseen. VHT Chrome Plus on myös edullinen ja helppokäyttöinen tuote, joka luo upean kromiefektin.

VHT Rust Convertor

VHT Rust Convertor on erikoistuote, joka muuntaa ruosteen kiinteäksi ja maalattavaksi pinnaksi. VHT Rust Convertor sopii erinomaisesti ruosteisten metallipintojen kunnostamiseen, kuten auton korin, rungon, vanteiden ja työkalujen. VHT Rust Convertoria on saatavilla mustan värisenä.

VHT Rust Convertor on helppo levittää suoraan ruosteiselle pinnalle, eikä se vaadi hiontaa tai puhdistusta. Se reagoi kemiallisesti ruosteen kanssa, ja muodostaa kiinteän ja maalattavan pinnan, joka estää ruosteen leviämisen. VHT Rust Convertor kuivuu nopeasti, ja sen päälle voidaan maalata haluttu väri.

VHT Rust Convertor on siis tuote, joka sopii erinomaisesti ruosteisten metallipintojen pelastamiseen ja uudistamiseen. VHT Rust Convertor on myös tehokas ja kätevä tuote, joka säästää aikaa ja rahaa.

VHT Engine Enamel 

 

VHT Engine Enamel on moottorimaali, joka on tarkoitettu moottorin osien, kuten lohkon, kannen, venttiilikopan ja öljypohjan maalaamiseen. VHT Engine Enamel kestää jopa 288 °C lämpötilan, ja se on saatavilla useissa eri väreissä, kuten musta, punainen, sininen, keltainen ja vihreä. VHT Engine Enamel on myös öljyn, bensiinin ja liuottimien kestävä, ja se suojaa moottoria korroosiolta ja kulumiselta.

VHT Engine Enamel on helppo levittää suoraan puhdistetulle ja rasvattomalle pinnalle, mutta se vaatii pohjamaalin ja lämpökäsittelyn, jotta se saavuttaa parhaan mahdollisen kestävyyden ja ulkonäön. Pohjamaaliksi suositellaan VHT Engine Primer -harmaata maalia, ja lämpökäsittely voidaan tehdä joko uunissa tai ajamalla moottoria.


VHT:n maalit ovat korkealaatuisia tuotteita, jotka kestävät kuumuutta ja ruostetta

VHT:n maalit sopivat erityisesti moottoriurheiluun, harrasteautoihin ja moottoripyöriin, mutta myös muihin käyttötarkoituksiin. VHT:n maalit ovat helppokäyttöisiä, edullisia ja tarjoavat upean ulkonäön. VHT:n maalit ovat saatavilla useissa eri väreissä ja tyypeissä, jotka soveltuvat erilaisiin pintoihin ja lämpötiloihin. VHT:n maalit ovat testattuja ja luotettavia tuotteita, jotka on valmistettu Yhdysvalloissa.

Meillä on laaja valikoima VHT:n maaleja, ja toimitamme ne nopeasti ja turvallisesti. Rauman Akku Oy on VHT:n virallinen jälleenmyyjä Suomessa, ja meillä on pitkä kokemus ja asiantuntemus VHT:n maaleista. Olemme palveluksessasi, kun haluat maalata autosi, moottoripyöräsi tai muun metallipinnan.

Kiitos, että luit tämän blogitekstin. Toivomme, että olet kiinnostunut VHT:n maaleista, ja että olet tyytyväinen niiden laatuun ja tulokseen. Jos sinulla on kysyttävää tai palautetta, ota meihin yhteyttä. Me vastaamme mielellämme.