Avaa valikko Valikko
Kassalle Kassalle
verkkokauppa.raumanakku.fi/makita

Makita - ammattilaisen valinta

Katso kaikki Makitan tuotteet

Katso kaikki Makitan tuotteet »

Makitan laadukkaat tuotteet ja palvelut edesauttavat ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa tekemällä työstä vaivatonta ja näin ollen myös hauskaa. Makita toimittaa sähkö- ja polttomoottorityökaluja, niiden lisätarvikkeita sekä tarjoaa kattavaa palvelua monille asiakkaille ennen kaikkea rakentamiseen, teollisuuteen sekä myös kuluttajasektoriin.

Makita on vakiintunut markkinajohtaja siellä missä toiminta tapahtuu. Tuotteet on suunniteltu ylittämään asiakkaiden odotukset ja tätä tukee myös alan johtava palveluverkosto.

Makita-työkalut ovat ammattilaisen valinta!

Tuotekehitys

Suuri osa Makitan tuotteita käyttävistä asiakkaista ovat ammattitason käyttäjiä, kuten timpurit ja muut rakennusalan erikoismiehet. Sähkötyökalujen vaatimukset rakennusalan ammattilaisten kesken vaihtelevat alueittain ja maittain työympäristön, rakennustottumuksien sekä useiden muiden tekijöiden perusteella. Makita käyttääkin aktiivisesti maailmanlaajuista myynti- ja palveluverkostoaan kartoittaakseen eri markkinoiden tarpeita ja kehittääkseen tuotteita, jotka vastaavat jokaisen ammattikäyttäjän vaatimuksia.

Makitan tuotekehitys ei lopu pelkästään välttämättömien ominaisuuksien täyttämiseen vaan se kiinnittää erityisesti huomiota myös turvallisuustekijöihin ja hienostuneeseen viimeistelyyn. Makitan tuotekehitys ottaa erityisesti huomioon tuotteen käyttäjän. Tämä näkyy tuotteiden designissa ja panostuksena turvallisuustekijöihin. Makita pyrkii jatkuvasti vähentämään koneiden käytön johdosta syntyvää rakennuspölyä sekä koneista lähtevän melun ja tärinän määrää. Tuotekehitys tapahtuu aina ympäristötekijät huomioon ottaen ja vihreitä arvoja kunnioittaen.

Tuotanto

Makitan pääkonttorin läheisyydessä sijaitseva Okazakin tehdas toimii suunnannäyttäjänä muille Makitan tehtaille. Siellä kehitetään Makitan omat tuotantomenetelmät ja -välineet, jotta ne vastaisivat jatkuvasti kehittyviä tuotantotarpeita. Okazakin tehtaassa kehitetään jatkuvasti tehokkaampia ja joustavia prosesseja sekä tuotantomenetelmiä. Makitan tuotannossa kehitetyt parannukset viedään systemaattisesti myös Makitan muihin tehtaisiin.

Makita valmistaa tuotteensa ympäri maailmaa sijaitsevissa tehtaissaan. Makitan tuotteiden valmistusprosessin ydin perustuu ajatukseen, että hyvässä työkalussa pitää olla ensiluokkainen moottori. Makita tekeekin kaikkensa, jotta koneiden moottorit olisivat maailman parhaita. Makita käyttää komponenttien ja tuotteiden valmistukseen ainoastaan parhaita materiaaleja valmistaakseen tehokkaimmat ja kestävimmät laitteet.

Laadun varmistaminen

Makitan laadunvalvonta takaa, että tuotteiden laatu täyttää kaikki asiakkaan vaatimukset. Tuotteet testataan läpikotaisin niiden kehitysvaiheessa, jolloin vain ensiluokkaiset tuotteet pääsevät tuotantolinjoille asti. Tuotteiden erinomaisen laadun varmistamiseksi Makita on kehittänyt omat tiukat standardit. Makita seuraa myös jatkuvasti loppukäyttäjiä ja heidän tottumuksiaan, jotta koneiden testaus vastaisi mahdollisimman paljon koneen todellista käyttöympäristöä.

Makitan laadunvarmistus on erittäin käyttäjäorientoitunut ja kaikki tuotteet testataan kymmenillä eri testeillä turvallisuuden, toimivuuden ja kestävyyden kannalta. Mitään ei jätetä testaamatta, sillä esimerkiksi pelkästään koneiden moottoreita testataan 19 eri testillä. Tuotekehitysvaiheen testauksen lisäksi Makitan laadunvalvonta koekäyttää jokaisen tuotteen, ennen kuin ne päästetään ulos tehtaiden ovista.

Back to top